Primarna delatnost Fly Web Team-a je izrada web stranica, CMS rešenja odnosno custom-made web aplikacija i programska rešenja.

Naše osnovno usmerenje od početka je da klijentima omogućimo celovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu saradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.

Rešenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnih web portala; od malih CMS rešenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rešenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih rešenja... ukratko, Vi zamislite, mi realizujemo.

Ukoliko ste odlučili dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu, pogledajte naše kontakte i odaberite način javljanja koji Vam najviše odgovara.

Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku da analiziramo Vaše potrebe, saznamo Vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja Vašeg vizualnog identiteta.

Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti tačne informacije o tome šta dobijate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo.


Takodje je veoma bitna organizacija sadržaja koji treba da bude prikazan uredno, čitko i na pravom mestu kako bi na najbolji mogući način izrazio ono što Vi kao pojedinac ili firma želite da predstavite.


Dugogodišnje iskustvo iz oblasti programiranja i grafičkog dizajna obezbediće zagarantovano dobre rezultate. Ukoliko želite da se vaša prezentacija efektno plasira na internetu, onda ste na pravom mestu. Startujte tako što ćete zatražiti besplatnu procenu vaše buduće web prezentacije.


Kakav je dobar webdizajn?

  • pregledan da bi se čak i dete od 10 godina znalo snaći na njemu
  • dobar za oko, tj. interesantan za posetioca.
  • Sadržaj pregledan, i da se lako može pratiti struktura web sajta. Nemojte da se posetilac mora mučiti da bi našao neku stranicu. Svaka stranica bi trebala biti udaljena najviše 2-3 klika.
  • Mora biti brz za učitavanje. Prosečni korisnik čeka 8 sekunde, ako se ništa ne dešava, on ide dalje
  • I veoma bitna stvar, mora biti posećen, tj. simpatičan i za posetioce i za internet pretraživače (detaljnije o ovome na "SEO optimizacija" tekstu.)