WEB DIZAJN

Stalnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija u izradi web prezentacija pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu na polju web dizajna i web programiranja po veoma pristupačnim cenama.


Web dizajn je dizajniranje i grafička prezentacija sadržaja prikazanog na internetu u formi web sajta i drugih web aplikacija upotrebom različitih formi medija. Osnovni dizajn većine stranica na web-u napravljen je korišćenjem programskih jezika HTML/ (XHTML), CSS i dinamičkogPHP.


Web dizajn obično spada u prvu fazu projekta. Kao takav ne čini kompletan sajt, vec samo vizuelni prikaz vase buduće web prezentacije koji mora da izgleda moderno, privlačno za oko, i da ostavi najbolji mogući utisak na vaše posetioce. Kao što se kaže "slika govori više od hiljadu reči".


Takodje je veoma bitna organizacija sadržaja koji treba da bude prikazan uredno, čitko i na pravom mestu kako bi na najbolji mogući način izrazio ono što Vi kao pojedinac ili firma želite da predstavite.


Dugogodišnje iskustvo iz oblasti programiranja i grafičkog dizajna obezbediće zagarantovano dobre rezultate. Ukoliko želite da se vaša prezentacija efektno plasira na internetu, onda ste na pravom mestu. Startujte tako što ćete zatražiti besplatnu procenu vaše buduće web prezentacije.


Kakav je dobar webdizajn?

  • pregledan da bi se čak i dete od 10 godina znalo snaći na njemu
  • dobar za oko, tj. interesantan za posetioca.
  • Sadržaj pregledan, i da se lako može pratiti struktura web sajta. Nemojte da se posetilac mora mučiti da bi našao neku stranicu. Svaka stranica bi trebala biti udaljena najviše 2-3 klika.
  • Mora biti brz za učitavanje. Prosečni korisnik čeka 8 sekunde, ako se ništa ne dešava, on ide dalje
  • I veoma bitna stvar, mora biti posećen, tj. simpatičan i za posetioce i za internet pretraživače (detaljnije o ovome na "SEO optimizacija" tekstu.)