seo optimizacija

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA?

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) SEO optimizacija (Search Engine Optimization) je prilagođavanje vašeg sajta internet pretraživačima i podrazumeva niz radnji koji se obavljaju kako na vašem sajtu (on page optimizacija) tako i van njega (off page optimizacija). Ako razmišljate o momentalnom pozicioniranju sajta u vrh pretraživača onda vam je potreban Google AdWords, ali ako razmišljate o perspektivi, onda vam je neophodan SEO.

OPTIMIZACIJA SAJTA

KAKO OPTIMIZOVATI SAJT I BITI PRVI NA GOOGLE-U?

Optimizacija sajta se vrši kroz tri ključna segmenta:


1. Optimizacija koda


2. Optimizacija slika


3. Rad na meta tagovima

 

Cilj SEO optimizacije je da postavi vaš sajt na što bolju poziciju na Google-u po zadatim ključnim rečima iz vaše delatnosti. Rezultati SEO optimizacije nisu vidljivi momentalno i u zavisnosti od konkurencije prvi rezultati se mogu videti nakon 3-4 meseca.

Veliki broj firmi ne želi da čeka rezultate svog rada već želi sve i odmah, oni se odlučuju na aktivnosti koje daju trenutne rezultate i podrazumevaju veća ulaganja.

Ukoliko imate strpljenja, razmišljate perspektivno i želite da efekat bude dugoročniji, pošaljite nam link ka svom sajtu, a mi ćemo vam napraviti besplatan plan SEO optimizacije i gatantovati prve vidljive rezultate već nakon 3 meseca.

 

 Koliko je bitno biti na prvoj strani?

Naravno da je bitno. Grčka apartmani u sezoni poseti preko 100.000 korisnika. Ukoliko niste među prve tri strane, Vaš budzet može da ide i preko par hiljada evra, na mesečnom nivou.

Kad bi na Vašem pretraživaču ukucali:Gradovi Evrope, Daleka putovanja, Praznična putovanja, Grčka hoteli, Kalitea, Skala Furka... Sab travel bi izašao na prvoj stranici Vašeg pretraživaca

Ovo je primer dobre SEO optimizacije, gde se poseta sajta itekako povećava.